Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Υπηρεσίες

Τεχνική Υποστήριξη

Η PCinfo προσφέρει συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης (ITSupport) για κάθε είδους επιχείρηση τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων - web design

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, είναι από τα σημαντικότερα μέρη της κατασκευής μιας σωστής και άρτια δομημένης ιστοσελίδας. Αφορά το συνδυασμό του εικαστικού μέρους της ιστοσελίδας. Με το περιεχόμενό της με αποτέλεσμα να εκπληρώσει το σκοπό της.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Στην PCInfo πιστεύουμε στη μοναδικότητα του καθενός. Αντιμετωπίζουμε την κάθε σελίδα ξεχωριστά σαν κάτι μοναδικό όπως και ο κάθε πελάτης μας. Οι σελίδες μας βαδίζουν πάνω στα σύγχρονα πρότυπα και υπακούν στις αρχές και τους κανόνες του διαδικτύου.

Κατασκευή Δημιουργία e-shop

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ραγδαία αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών μέσω του διαδικτύου καθώς καθημερινά όλο και περισσότερος κόσμος εμπιστεύεται αυτό το νέο τρόπο συναλλαγών. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα / e-shop είναι ένας πιο ευέλικτος και άμεσος τρόπος αγοραπωλησίας που διευκολύνει ταυτόχρονα πωλητή και πελάτη.

Καταχώρηση domain name της αρεσκείας σας

Domain name είναι η λεκτική απόδοση μιας αριθμητικής συστοιχίας που καθορίζει την ταυτότητα του κάθε ηλεκτρονικού υπολογιστή την ώρα που συνδέεται στον παγκόσμιο ιστό μέσω κάποιου παρόχου.

SEO – (Search Engine Optimization)

Έχει αποδειχθεί ότι ο μέσος χρήστης όταν πραγματοποιεί μια έρευνα σε μηχανές αναζήτησης, συνήθως δεν συνεχίζει πέραν της δεύτερης σελίδας. Αυτό και μόνο καθιστά καίρια την ανάγκη η ιστοσελίδα σας να βρίσκεται ανάμεσα σ αυτές τις πρώτες αναζητήσεις.
Η διαδικασία SEO έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας σε μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo etc) έτσι ώστε να αποκτήσετε περισσότερες πιθανότητες να προσελκύετε περισσότερους χρήστες.

Τι λένε για την PCinfo

Υπηρεσίες - PCinfo