Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Υπηρεσίες

Κατασκευή ιστοσελίδων

Στην PCInfo πιστεύουμε στη μοναδικότητα του καθενός. Αντιμετωπίζουμε την κάθε σελίδα ξεχωριστά σαν κάτι μοναδικό όπως και ο κάθε πελάτης μας. Οι σελίδες μας βαδίζουν πάνω στα σύγχρονα πρότυπα και υπακούν στις αρχές και τους κανόνες του διαδικτύου.

Digital Marketing

Παρουσία στα Social Media

Δημιουργία και σχεδιασμός υλοποίησης των Social Media
Σχεδιασμός και στρατηγική Social Media
Μελέτη και ανάλυση των κύριων ανταγωνιστών σας με αξιολόγηση παρουσίας του στα Social Media
Ολοκληρωμένη παρουσία και προώθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με σχεδιασμό και επιμέλεια όλου του φάσματος των Social Media όπως:
Facebook page
Instagram
You Tube Channel
Twitter
LinkedIn

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων - web design

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, είναι από τα σημαντικότερα μέρη της κατασκευής μιας σωστής και άρτια δομημένης ιστοσελίδας. Αφορά το συνδυασμό του εικαστικού μέρους της ιστοσελίδας. Με το περιεχόμενό της με αποτέλεσμα να εκπληρώσει το σκοπό της.

Κατασκευή Δημιουργία e-shop

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ραγδαία αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών μέσω του διαδικτύου καθώς καθημερινά όλο και περισσότερος κόσμος εμπιστεύεται αυτό το νέο τρόπο συναλλαγών. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα / e-shop είναι ένας πιο ευέλικτος και άμεσος τρόπος αγοραπωλησίας που διευκολύνει ταυτόχρονα πωλητή και πελάτη.

Καταχώρηση domain name της αρεσκείας σας

Domain name είναι η λεκτική απόδοση μιας αριθμητικής συστοιχίας που καθορίζει την ταυτότητα του κάθε ηλεκτρονικού υπολογιστή την ώρα που συνδέεται στον παγκόσμιο ιστό μέσω κάποιου παρόχου.

SEO – (Search Engine Optimization)

Έχει αποδειχθεί ότι ο μέσος χρήστης όταν πραγματοποιεί μια έρευνα σε μηχανές αναζήτησης, συνήθως δεν συνεχίζει πέραν της δεύτερης σελίδας. Αυτό και μόνο καθιστά καίρια την ανάγκη η ιστοσελίδα σας να βρίσκεται ανάμεσα σ αυτές τις πρώτες αναζητήσεις.
Η διαδικασία SEO έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας σε μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo etc) έτσι ώστε να αποκτήσετε περισσότερες πιθανότητες να προσελκύετε περισσότερους χρήστες.

Mail Marketing

Το mail marketing είναι ένας εύκολος και αρκετά διαδεδομένος τρόπος προώθησης της εταιρείας σας και της αντίστοιχης ιστοσελίδας σας, μέσω του διαδικτύου. Πραγματοποιείται μέσω του πιο διαδεδομένου μέσου του διαδικτύου, το email.

Η πραγματοποίηση του mail marketing μπορεί να γίνει μέσω εφαρμογών αποστέλλοντας μεγάλο αριθμό newsletter ή απλών ενημερωτικών email.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε μεγαλύτερη προώθηση των προϊόντων σας , μεγαλύτερες πωλήσεις και κατ επέκταση αύξηση του πελατολογίου σας.

Τεχνική Υποστήριξη

Η PCinfo προσφέρει συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης (ITSupport) για κάθε είδους επιχείρηση τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Τι λένε για την PCinfo

Υπηρεσίες - PCinfo