Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Υδρόψυξη

[jt_heading heading_text=”Υδρόψυξη” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Η υπερθέρμανση είναι ο σιωπηλός δολοφόνος του υπολογιστή, και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. H σωστή ψύξη υπολογιστή είναι θεμελιώδους σημασίας, ειδικά σε μια χώρα με τις θερμοκρασίες της Ελλάδας το καλοκαίρι.

Η υδρόψυξη είναι η πιο διαδεδομένη “προχωρημένη” μέθοδος για την ψύξη υπολογιστή.

Βέβαια, το όνομά της είναι παραπλανητικό, καθώς σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιείται νερό, αλλά κάποιο ειδικό ψυκτικό υγρό, όπως το παραφλού.

Η λογική της υδρόψυξης είναι πως αντί να βάλουμε μια ψήκτρα με ανεμιστήρα στον επεξεργαστή ή και την κάρτα γραφικών, προσαρτούμε μια ειδική βάση (μπλοκ) με υποδοχές για σωλήνες.


Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και εγκατάσταση των κατάλληλων συστημάτων υδρόψυξης για τον υπολογιστή σας.

Τα συστήματα υδρόψυξης έχουνε σαφώς μεγαλύτερο πλεονέκτημα στη θερμική λειτουργία ενός υπολογιστή. Βοηθάει στην γρήγορη ψύξη των επεξεργαστών και συμβάλει στην γρηγορότερη λειτουργία τους. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπει την καθυστέρηση του υπολογιστή λόγω υπερθέρμανσης του επεξεργαστή. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να δημιουργήσετε έναν υπολογιστή με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και κατ’ επέκταση καλύτερη απόδοση στη λειτουργία του.

 

Προτείνεται για υπολογιστές με μεγάλες απαιτήσεις  και με δυνατότητα ισχυρού overclocking.

[jt_table row_title=”Εργασίες σύνδεσης συστήματος υδρόψυξης:” table_data=”Μελέτη για το κατάλληλο σύστημα υδρόψυξης που χρειάζεται.
Εγκατάσταση του συστήματος στον υπολογιστή σας.” title_color=”#0630b0″]
Υδρόψυξη
μελέτη και εγκατάσταση για υδρόψυξη του υπολογιστή σας