Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

web radio, κατασκευή ιστοσελίδας ραδιοφώνου

[jt_heading heading_text=”web radio, κατασκευή ιστοσελίδας ραδιοφώνου” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Είστε επαγγελματίας ή και ερασιτέχνης λάτρης του ραδιοφώνου; Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή ιστοσελίδας web radio όπου θα έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε και να προβάλετε τη μουσική σας με όλο το διαδίκτυο.

Η δημιουργία ενός web radio ακολουθεί βήματα για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας από ένα απλό σταθμό περιορισμένων ακροατών έως και σταθμό με απεριόριστους ακροατές.

Η PCinfo μπορεί να αναλάβει την δημιουργία αυτού του σχεδίου σε πλήρη μορφή, από την αγορά bandwidth για ορισμό ακροατών έως και την καλλιτεχνική επιμέλεια σχεδίασης της ιστοσελίδας σας.

Για να κατασκευαστεί ένα web radio χρειάζονται κάποιες διαδικασίες. Αρχικά θα γίνει ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας πάνω στο στυλ της αρεσκείας σας.

Κατόπιν απαιτείται η εγκατάσταση ειδικού προγράμματος το οποίο θα τοποθετηθεί στη σελίδα σας και θα χειρίζεται όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται για να λειτουργεί ένα web radio όπως για παράδειγμα θα παρέχει δυνατότητα έναρξη λειτουργίας, παρακολούθηση χρηστών, δημιουργία playlist μέσα στο server όπου συνεχίζει να εκπέμπει με κλειστό τον δικό σας υπολογιστή και πολλές άλλες δυνατότητες και εφαρμογές.

Έχετε επίσης πολλαπλές δυνατότητες όπως :

Εγκατάσταση chat για διαδραστικότητα μεταξύ των ακροατών σε live mode.

• Δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών playlist on line με ανέβασμα τραγουδιών στο server σας.
• Ορισμό αριθμού ακροατών για το σταθμό σας.
• Παρακολούθηση αριθμού ακροατών ανά εκπομπή.
• Δημιουργία ημερήσιου και εβδομαδιαίου προγράμματος για τους παραγωγούς σας.

web radio, κατασκευή ιστοσελίδας ραδιοφώνου
PCinfo web radio, κατασκευή ιστοσελίδας ραδιοφώνου