Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Τεχνική Υποστήριξη

Η PCinfo προσφέρει συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης (ITSupport)για κάθε είδους επιχείρηση τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

Τα συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης προορίζονται για εταιρείες που θέλουν να έχουν ορθή και ομαλή λειτουργία των συστημάτων τους.

Η εταιρεία μας μπορεί να εγγυηθεί την κάλυψη των αναγκών σας. Έως το σημείο που απαιτείται από τα συστήματα σας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση κόστους

Πριν την έναρξη του συμβολαίου, οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν επίσκεψη στην έδρα σας προκειμένου να καταγραφούν τα συστήματα της εταιρείας. Του λογισμικού, του δικτυακού εξοπλισμού σας. Στη συνέχεια γίνεται αξιολόγηση των παραπάνω καταγραφών, έτσι ώστε να συνθέσουμε και να σας προτείνουμε το καταλληλότερο συμβόλαιο για εσάς σε αντιστοιχία κόστους-λειτουργικότητας.


Τα συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης (IT Support) περιλαμβάνουν τις παρακάτω υπηρεσίες :

  1. Υποστήριξη στην έδρα σας: Αναλαμβάνουμε την επίσκεψη στην έδρα σας εφόσον προκύψει η ανάγκη παρουσίας τεχνικού σε θέματα που δεν μπορούν να λυθούν μέσω απομακρυσμένης υποστήριξης. Θεωρούμε αναγκαία την παρουσία τεχνικού τουλάχιστον μία φορά το μήνα έτσι ώστε να πραγματοποιούνται προληπτικοί έλεγχοι σωστής λειτουργίας.
  2. Απομακρυσμένη βοήθεια (remote support): Η τεχνική υποστήριξη μπορεί να καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό μέσω της απομακρυσμένης βοήθειας. Εφόσον διαπιστωθεί ότι το εκάστοτε πρόβλημα μπορεί να λυθεί άμεσα με μια απλή διαδικασία απευθείας σύνδεσης ενός τεχνικού μας με τα συστήματα σας για να αποφευχθεί καθυστέρηση στη λύση του προβλήματος λόγω της μετακίνησης. (Απαιτεί σύνδεση στο Internet).
  3. Τηλεφωνική Υποστήριξη: Αποτελεί τον πιο άμεσο τρόπο αντιμετώπισης μικροπροβλημάτων. Η ομάδα μας καταγράφει τα δεδομένα των προβλημάτων και συστημάτων σας, με αποτέλεσμα την άμεση απόκριση, σε κάθε πιθανό πρόβλημα αποφεύγοντας έτσι χρονοβόρες διαδικασίες επεξήγησης.
Τεχνική Υποστήριξη
Τεχνική Υποστήριξη - PCinfo