Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Σύνδεση ηλεκτρονικού υπολογιστή

[jt_heading heading_text=”Σύνδεση ηλεκτρονικού υπολογιστή” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι μια μηχανή κατασκευασμένη κυρίως από ψηφιακά ηλεκτρονικά κυκλώματα. Δευτερευόντως από ηλεκτρικά και μηχανικά συστήματα, και έχει ως σκοπό να επεξεργάζεται πληροφορίες. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι ένα αυτοματοποιημένο, ηλεκτρονικό, ψηφιακό επαναπρο­γραμ­ματιζόμενο σύστημα. Γενικής χρήσης το οποίο μπορεί να επεξεργάζεται δεδομένα βάσει ενός συνόλου προκαθορισμένων οδηγιών, των εντολών που συνολικά ονομάζονται πρόγραμμα.

Κάθε υπολογιστικό σύστημα, όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι, αποτελείται από το υλικό μέρος (hardware) και το λογισμικό (software). Τα βασικά στοιχεία του υλικού μέρους του υπολογιστή είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (ΚΜΕ, αγγλ. CPU, Central Prossesing Unit), η κεντρική μνήμη (RAM & ROM-BIOS), οι μονάδες εισόδου – εξόδου (πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη κ.α.), οι εσωτερικές (ή εξωτερικές) μονάδες ανάγνωσης και αποθήκευσης δεδομένων όπως σκληρός δίσκος, DVD, SSD (Solid State Drive) και οι περιφερειακές συσκευές όπως εκτυπωτής, σαρωτής, μόντεμ κ.α.).


Αναλαμβάνουμε επαγγελματική  σύνδεση και εγκατάσταση ενός νέου υπολογιστή που έχετε προμηθευτεί. Η διαδικασία που ακολουθούμε εγγυάται ότι μετά το πέρας της ο υπολογιστής σας θα λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του έχοντας ακολουθήσει  συγκεκριμένα βήματα.

[jt_table row_title=”Εργασίες σύνδεσης υπολογιστή:” table_data=”ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΗ Η/Υ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ & DRIVERS
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET” title_color=”#0630b0″]
Σύνδεση ηλεκτρονικού υπολογιστή
Σύνδεση ηλεκτρονικού υπολογιστή - PCinfo