Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Η εταιρεία PCinfo

Ποιοι είμαστε

Γιατί να επιλέξετε την PCinfo;

Η PCinfo ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, e-shop ,στην τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων και την παροχή υπηρεσιών Digital Marketing.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες και αναλαμβάνουμε τη προώθηση τους, ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών σας και να αυξήσουν τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.
Πρώτα όμως, ακούμε εσάς!
Κανείς δεν ξέρει καλύτερα την επιχείρησή σας και το πελατολόγιο που στοχεύετε. Είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τους στόχους και τα όνειρά σας σε άμεσα αποτελέσματα.

Ποιοι είμαστε;
Η ομάδα της PCinfo αποτελείται από σύγχρονους ανθρώπους που ειδικεύονται στις γλώσσες προγραμματισμού και στη προώθηση των επιχειρήσεων σε όλες τις πλατφόρμες του Digital Marketing και Social Media.
Στόχος μας είναι η διαρκής ενημέρωση των εξελίξεων και των τάσεων της εποχής, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας και να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας.

Υψηλή τεχνογνωσία

Η PCinfo συνδυάζει την γνώση πρωτοποριακών τεχνολογιών, την αμεσότητα και την ακόρεστη διάθεση μας, παρουσιάζοντας υπηρεσίες, λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας, και προσφέροντας στους πελάτες μας με τα παρακάτω βασικά πλεονεκτήματα:

Το προσωπικό μας
Οι μέθοδοι μας
Η τεχνογνωσία μας
Αυξημένη παραγωγικότητα

Ευελιξία επιλογών

Βέλτιστο συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό
Ποιοτικές και οικονομικές λύσεις
Ευελιξία επιλογών του εκάστοτε ενδιαφερόμενου από γκάμα υπηρεσιών για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει

Η PCinfo σχεδιάζει, υλοποιεί, διασυνδέει, συντηρεί και παραδίδει επιχειρηματικές εφαρμογές και συστήματα λύσεων που απευθύνονται στην απαιτητική σημερινή αγορά για την ιδανικότερη δημιουργία ιστοσελίδων για τον εκάστοτε πελάτη.
Ευτυχισμένοι Πελάτες
Ολοκληρωμένα έργα
Φιλοξενίες ιστοσελίδων
Email marketing

Φιλοσοφία μας

Η εταιρεία PCinfo απαρτίζεται από νέους κυρίως ανθρώπους που σε αυτή τη δύσκολη για την χώρα μας συγκυρία, θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα νέο μοντέλο επιχειρήσεων στο οποίο η κύρια μας έμφαση θα δίνεται στους πελάτες μας.

 

Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Είναι απλό, καθώς εκτός από το ήδη εφαρμόσιμο “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο” στην εταιρεία μας ο πελάτης πλέον μπορεί να μας καθοδηγήσει και να μας βελτιώσει καταθέτοντας τις προτάσεις του και τις ανάγκες του για την αποδοτικότερη κατασκευή ιστοσελίδας του. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια διαδραστική σχέση με τους πελάτες μας, όπου αυτοί θα μας βοηθούν να τους εξυπηρετούμε καλύτερα.

Τα οφέλη του μοντέλου αυτού είναι ότι αρχικά σπάει το παραδοσιακό μοντέλο σχέσης του πωλητή – πελάτη και δημιουργείται μια νέα ανταποδοτική σχέση, πιο επικεντρωμένη στις ξεχωριστές ανάγκες του καθενός. Η ανταποδοτικότητα αυτή ωφελεί εσάς τους πελάτες μας στο να προσαρμοστούμε περισσότερο στις δικές σας ανάγκες και εμάς την εταιρεία μας στο να βελτιωνόμαστε διαρκώς, να παρουσιάσουμε καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες για στον εκάστοτε πελάτη.

Πως σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε το μοντέλο αυτό;

Η διαδραστική σχέση με τους πελάτες μας μπορεί να έχει αρκετά επίπεδα. Αρχικά μετά το πέρας κάθε εργασίας μας θα αφιερώνουμε χρόνο ώστε να επικοινωνούμε με τον εκάστοτε πελάτη μας ώστε να μας αξιολογήσει και να καταθέσει τις απόψεις του γύρω από την παρεχόμενη υπηρεσία. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την απόκριση μας, την επικοινωνία μας με τους πελάτες με αποτέλεσμα τη καλύτερη συνεργασία μας.

Σε άλλο επίπεδο, στην ιστοσελίδα μας θα φιλοξενείται και ένα πεδίο κατάθεσης προτάσεων και παραπόνων που θα λαμβάνεται υπόψη από όλους μας. Τα παράπονα που θα μπορούσε να έχει ο καθένας για κάποιο τομέα των υπηρεσιών μας μπορεί να γίνει ένα δημιουργικό ερέθισμα για εμάς ώστε να καλυτερεύσουμε τον τρόπο λειτουργίας μας. Η γνώμη σας για εμάς παίζει ζωτικό ρόλο οπότε σας παρακαλούμε να το μοιραστείτε μαζί μας.

Τέλος θα θέλαμε να προτρέψουμε όλους όσους διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ακόμα και τους απλούς περιπλανώμενους στον ιστότοπο μας, να μας ακολουθήσετε στο twitter και στο facebook από όπου θα δημοσιεύονται κατά διαστήματα προσφορές για τους φίλους – ακόλουθους μας για διάφορες υπηρεσίες, όπως προσφορές για την κατασκευή ιστοσελίδας ή την κατασκευή e-shop σας, όπως επίσης θα συζητούνται θέματα που θα αφορούν την εταιρεία μας αλλά και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει… Θα σας δούμε εκεί!

Για οποιαδήποτε απορία έχετε

μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας λύσουμε οποιαδήποτε ερώτηση – απορία σας

Εταιρεία PCinfo - Web & E-shop Design | Digital Marketing Agency