Εγκατάσταση - Ρύθμιση Internet ADSL

Στις μέρες μας η σύνδεση με το Internet αποτελεί μια από τις βασικές παροχές σε ένα σπίτι ή σε ένα γραφείο. Ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο μόλις ένα πολύ μικρό ποσοστό επιχειρήσεων έχει μείνει χωρίς σύνδεση στο Interet. Οι επιλογές είναι αρκετές και οι εταιρίες που παρέχουν Internet αλλάζουν τις προσφορές τους ανά τακτά διαστήματα. Τεχνικός υπολογιστών μπορεί να έρθει στο χώρο σας για να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες συνδέσεις και ρυθμίσεις.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή ή αγορά νέου εξοπλισμού internet/ADSL (modem-router κλπ). Μπορούμε να το εγκαταστήσουμε στο χώρο σας και να το ρυθμίσουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του.

Επίσης παρέχουμε τη δυνατότητα ρύθμισης παραμέτρων ασφαλείας για γονικό κλείδωμα (parental control). Ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την ασφαλή περιήγηση των παιδιών σας στο διαδίκτυο αποφεύγοντας σελίδες με κακόβουλο περιεχόμενο.

Η αλλαγή ή αγορά εξ αρχής νέου εξοπλισμού είναι απαραίτητος για επιχειρήσεις ή ιδιώτες που επιθυμούν μεγαλύτερη ασφάλεια, απόδοση και ταχύτητα στην περιήγηση διαδικτύου από τα απλά συμβατικά modem-router που σας δίνει ο πάροχος.

Εργασίες εγκατάστασης – ρύθμισης internet/ADSL :
Εγκατάσταση του εξοπλισμού στο χώρο σας.
Ρύθμιση παραμέτρων σύμφωνα με τις επιθυμίες σας (passwords, ασφάλεια, γονικό κλείδωμα – parental controls κλπ).
Εγκατάσταση - Ρύθμιση Internet ADSL