Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Εγκατάσταση και παραμετροποίησης νέου λογαριασμού e-mail

[jt_heading heading_text=”Εγκατάσταση και παραμετροποίησης νέου λογαριασμού e-mail” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Σε περίπτωση που χρειαστείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό e-mail είτε να συνδέσετε έναν υπάρχον λογαριασμό με κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης e-mail (Οutlook express, Microsoft outlook, Firebird κλπ) αναλαμβάνουμε την διαδικασία εγκατάστασης και παραμετροποίησης του λογαριασμού, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες.

 

Επιλογή ανάμεσα σε  POP3 ή IMAP

Το πρωτόκολλο POP3 έχει σχεδιαστεί ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να παραμείνει συνδεδεμένος με τον mail server. Συγκεκριμένα, όταν δίνεται εντολή για παραλαβή μηνυμάτων από λογαριασμό με ρυθμίσεις ως POP3. Αυτός συνδέεται στον mail server και κατεβάζει αντίγραφο των διαθέσιμων μηνυμάτων στον τοπικό σας δίσκο. Έπειτα ανάλογα με τις ρυθμίσεις του email client. Είτε διαγράφει άμεσα τα μηνύματα από τον server, είτε τα διαγράφει μετά από ορισμένες ημέρες.

Το IMAP λειτουργεί κάπως διαφορετικά. Επιτρέπει τόσο την online, όσο και την offline ανάγνωση μηνυμάτων (αυτών που έχουν παραληφθεί ήδη από τον mail server ). Αντί όμως να κατεβάζει αντίγραφο κάθε μηνύματος, συγχρονίζει με τον mail server και στέλνει/λαμβάνει δεδομένα για κάθε ενέργεια του χρήστη. Αυτό επιτρέπει την παρακολούθηση ενός λογαριασμού email από διαφορετικές φυσικές τοποθεσίες και συσκευές. Σημειώστε, ότι μέσω του IMAP, εφόσον ο χρήστης διαγράψει ένα email στον τοπικό του υπολογιστή, αυτό θα διαγραφεί και από τον server.

[jt_table table_style=”table-striped” row_title=”Εργασίες εγκατάστασης e-mail :” table_data=”Δημιουργία λογαριασμού εφόσον δεν υφίσταται.
Σύνδεση υπάρχον λογαριασμού ή λογαριασμών σε πρόγραμμα διαχείρισης e-mail.
Ρύθμιση επιλογών και παραμετροποίηση των λογαριασμών σας.
Επίδειξη σωστής λειτουργίας και έλεγχος αποστολής λήψης.” title_color=”#0630b0″]
Εγκατάσταση και παραμετροποίησης νέου λογαριασμού e-mail
Εγκατάσταση και παραμετροποίησης νέου λογαριασμού e-mail -PCinfo