Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Εγκατάσταση Εταιρικού Ενσύρματου Δικτύου

[jt_heading heading_text=”Εγκατάσταση Εταιρικού Ενσύρματου Δικτύου” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Η εγκατάσταση δικτύου με την τεχνολογία Ethernet (ενσύρματο δίκτυο), αποτελεί  την πιο δημοφιλή και οικονομική λύση για τη δημιουργία εταιρικών δικτύων. Για τη δημιουργία ενός απλού ενσύρματου τοπικού δικτύου χρειάζεται η κατασκευή και η τοποθέτηση καλωδίων UTP(τύπου RJ45). Ο τεχνικός μας, κατόπιν επισκέψεως  στην έδρα σας και έπειτα από μελέτη της υποδομής και των αναγκών σας,  προχωράει στην κατάθεση πρότασης για την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας.

Ένα καλό δίκτυο διασφαλίζεται με τη σωστή επιλογή των υλικών καλωδίωσης και την εγκατάστασή τους με βάση τα διεθνή πρότυπα. Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικοί παράγοντες στην εξασφάλιση της ποιότητας των συστημάτων δικτύωσης. Διαμορφώνοντας έτσι ένα γρήγορο, αξιόπιστο, αποδοτικό και ασφαλές εταιρικό δίκτυο έτσι ώστε να μειωθεί η πιθανότητα εμφάνισης διαφόρων προβλημάτων, που μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο στην επικοινωνία και την εκτέλεση των εργασιών σας.

Αναλαμβάνουμε επίσης την τεχνική υποστήριξη και συντήρηση για το ήδη υπάρχον δίκτυο συστημάτων της επιχείρησής σας.

[jt_table row_title=”Εργασίες εγκατάστασης εταιρικού δικτύου:” table_data=”Μελέτη του χώρου σας για την καλύτερη και ασφαλέστερη εγκατάσταση.
Πρόταση του τεχνικού για την προτιμώμενη λύση για εσάς.
Εγκατάσταση δικτύου.
Ρύθμιση για την επικοινωνία μεταξύ των συστημάτων .” title_color=”#0630b0″]
Εγκατάσταση Εταιρικού Ενσύρματου Δικτύου
Εγκατάσταση Εταιρικού Ενσύρματου Δικτύου - PCinfo