Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Διάγνωση Υπολογιστή

[jt_heading heading_text=”Διάγνωση Υπολογιστή” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Είναι αργός ο υπολογιστής σας; Τα προγράμματα σας δεν λειτουργούν σωστά; κολλάει; Σταματάει να λειτουργεί; Αντιμετωπίζετε γενικά δυσλειτουργίες; Καθυστερεί κατά την διάρκεια της πλοήγησης σας στο internet; Μπορούμε να διαγνώσουμε το λόγο που ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί σωστά. Θα ελέγξουμε στον υπολογιστή σας. Όλα τα λογισμικά που είναι εγκατεστημένα καθώς και το hardware του υπολογιστή σας, ώστε να προσδιορίσουμε την πηγή των προβλημάτων.Μετά την διάγνωση των τεχνικών μας ενημερώνουμε λεπτομερώς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και το κόστος του για να επισκευαστεί.

Εφ όσον το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε δεν ευθύνεται σε υπαιτιότητα του H/W και υπάρχει μαι λειτουργική σύνδεση στο intenret. Τότε οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται απομακρυσμένα.

[jt_table table_style=”table-striped” row_title=”Εργασίες Διάγνωσης” table_data=”Έλεγχος του Λογισμικού και υλικού μέρους του υπολογιστή.
Ενημέρωση για τα προβλήματα που εντοπίστηκαν και της σωστής αντιμετώπισης του.
Εκτίμηση κόστους για την επισκευή του. Σε περίπτωση αναβάθμισης ενημερώνουμε και προτείνουμε πιθανές λύσεις.
Το κόστος της διάγνωσης θα αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος της επισκευής αν αποφασίσετε να προχωρήσετε με την επισκευή που σας προτείναμε.” title_color=”#0630b0″]
Διάγνωση Υπολογιστή
Διάγνωση Υπολογιστή - PCinfo