Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Backup e-mail | αποθήκευση μηνυμάτων και επαφών

[jt_heading heading_text=”Backup e-mail” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρονιά η αύξηση του μεγέθους αλλά και αριθμού  μηνυμάτων / e-mail. Με αποτέλεσμα την αδυναμία των server και των προσωπικών υπολογιστών να επεξεργαστούν αυτό  τον όγκο δεδομένων.  Κατ επέκταση ο χώρος αποθήκευσης είναι ανεπαρκής και τα προγράμματα ανάγνωσης e-mail δυσλειτουργούν.  Σε αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνουμε την αποθήκευση e-mails και επαφών (backup) σε αποθηκευτικό μέσο (memorystick, σκληρό δίσκο, dvd κλπ).

Υπάρχουν δυο τρόποι για να κάνετε τακτικά το email σας backup: Είτε αντιγράφοντας ένα σύνολο αρχείων του υπολογιστή σας σε κάποιο μέσω αποθήκευσης είτε αυτοματοποιημένα μέσω κάποιου backup προγράμματος.

Ωστόσο, για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια εφαρμογή backup, η οποία αυτοματοποιεί αυτή την διεργασία.

[jt_table table_style=”table-striped” row_title=”Εργασίες backup :” table_data=”Αποθήκευση των μηνυμάτων σας (e-mail) ,επαφών και επισυναπτόμενων αρχείων (attachments).
Αποθήκευση σε αποθηκευτικό χώρο της αρεσκείας σας.
Επανάκτηση δεδομένων εφόσον ζητηθεί (restore)” title_color=”#0630b0″]
Backup e-mail
Backup e-mail | αποθήκευση μηνυμάτων και επαφών - PCinfo