Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Backup Αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων

[jt_heading heading_text=”Backup Αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Σε περίπτωση που θέλετε την ασφαλή  αποθήκευση και μεταφορά όλων των δεδομένων, σας για μελλοντική χρήση, ή απλά να τα μεταφέρετε σε άλλο υπολογιστή.

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε backup σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο επιθυμείτε.

Η αποθήκευση δεδομένων είναι μια απαραίτητη διαδικασία.

Ιδιαίτερα για επιχειρήσεις όπου θέλουν να έχουν ασφαλή αποθηκευμένα τα δεδομένα τους. Ακόμη και σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής των υπολογιστών τους και των σκληρών δίσκων.

Να σημειωθεί ότι αν έχει χωριστεί ο δίσκος σας σε Partition, δηλαδή σε 2 ή περισσότερα κομμάτια και τα βλέπετε σαν ξεχωριστούς δίσκους στο “My Computer”, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε backup από τον ένα στον άλλον.

Στην ουσία θα αντιγράφετε το ίδιο αρχείο πάνω στον ίδιο δίσκο, άσχετα ότι φαίνονται τα partition σαν ξεχωριστοί δίσκοι. Καλό είναι να ελεγχθεί πρώτα αν υπάρχει όντως 2ος σκληρός μέσα στον υπολογιστή.

[jt_table row_title=”Εργασίες μεταφορά δεδομένων – backup” table_data=”Διερεύνηση για τα δεδομένα που επιθυμείτε προς αποθήκευση ή μεταφορά.
Δημιουργία και αντιγραφή των δεδομένων σε αποθηκευτικό μέσο που επιθυμείτε (εξωτερικό σκληρό δίσκο, cd, dvd κλπ).” title_color=”#0630b0″]
Backup Αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων
Backup Αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων σας