Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Αποθήκευση Δεδομένων Android (Backup)

[jt_heading heading_text=”Αποθήκευση Δεδομένων Android (Backup)” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Σήμερα όμως, το μέσο smartphone μπορεί να περιέχει email, φωτογραφίες, μουσική, saved games παιχνιδιών. Και άλλα δεδομένα τα οποία να είναι ενδεχομένως αναντικατάστατα αν χαθούν.

Αναλαμβάνουμε την αποθήκευση  όλων των δεδομένων του κινητού σας τηλεφώνου ή tabletσας σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο (usb, cd, dvdκλπ), για την βέλτιστη ασφάλεια  των δεδομένων σας κάθε στιγμή. Ακόμη και σε περίπτωση που χάσετε τη συσκευή σας, εσείς θα έχετε αποθηκευμένα όλα τα δεδομένα (επαφές, φωτογραφίες, μηνύματα κλπ).

Μπορείτε να επαναφέρετε τα δεδομένα σας στην καινούρια συσκευή σας.

Χειριζόμαστε τα δεδομένα σας με διακριτικότητα. Εγγυόμαστε ότι τα δεδομένα σας παραμένουν για 10 ημέρες εντός της εταιρίας προκειμένου να πιστοποιήσετε την πλήρη ανάκτηση τους. Στη συνέχεια διαγράφονται οριστικά και μη αναστρέψιμα από τους εξυπηρετητές αρχείων της εταιρίας.

[jt_table row_title=”Εργασίες αποθήκευσης δεδομένων android (backup):” table_data=”Σύνδεση της συσκευής σας σε υπολογιστή του εργαστηρίου μας.
Αποθήκευση δεδομένων σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο.
Επαναφορά δεδομένων στην καινούρια συσκευή σας.” title_color=”#0630b0″]
Αποθήκευση Δεδομένων Android (Backup)
Αποθήκευση Δεδομένων Android (Backup) - PCinfo