Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Αναβάθμιση Laptop, Αναβάθμιση Netbook

[jt_heading heading_text=”Αναβάθμιση Laptop, Αναβάθμιση Netbook” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Αναλαμβάνουμε εγκατάσταση και ρύθμιση των συγκεκριμένων  εξαρτημάτων που απαιτούνται για την αναβάθμιση του υπολογιστή σας.  Έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε την κατάλληλη αναβάθμιση που χρειάζεται ο υπολογιστής σας ανάλογα το κόστος και τις απαιτήσεις που έχετε. Η αναβάθμιση σε laptop/netbook ισχύει μόνο για τις περιπτώσεις αλλαγής σκληρού δίσκου (harddisk) και εγκατάστασης μνήμης (RAM).

Θα γίνει ανάλυση του συστήματός σας και αφού ενημερώσετε τους τεχνικούς για τις ανάγκες σας, θα βρεθούν τα κατάλληλα ανταλλακτικά. Η αναβάθμιση του laptop θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση των ανταλλακτικών και την εγκατάσταση των κατάλληλων προγραμμάτων οδήγησης. Ακόμη κι αν δεν θέλετε να κάνετε όλες τις αλλαγές άμεσα, μπορείτε να κάνετε ένα μέρος της αναβάθμισης άμεσα και να σχεδιάσετε μαζί με τους τεχνικούς προγραμματισμένες μελλοντικές αναβαθμίσεις.

[jt_table row_title=”Εξαρτήματα που περιλαμβάνονται:” table_data=”ΜΝΗΜΗ
ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ” title_color=”#0630b0″]
Αναβάθμιση Laptop, Αναβάθμιση Netbook
Αναβάθμιση Laptop, Αναβάθμιση Netbook - PCinfo