Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων – web design

[jt_heading heading_text=”Σχεδιασμός Ιστοσελίδων – web design” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, είναι από τα σημαντικότερα μέρη της κατασκευής μιας σωστής και άρτια δομημένης ιστοσελίδας. Αφορά το συνδυασμό του εικαστικού μέρους της ιστοσελίδας. Με το περιεχόμενό της με αποτέλεσμα να εκπληρώσει το σκοπό της.

Η επιλογή του στυλ και του εικαστικού μέρους για την δημιουργία ιστοσελίδας, θα πρέπει να βαδίζει ομοιόμορφα με το είδος της, το περιεχόμενο της και τον άμεσα ενδιαφερόμενο (target group).

Ένα σωστό web design είναι αυτό το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, και θα καταφέρει να τον προσηλώσει στην σελίδα σας για αρκετό διάστημα. Χτίζουμε μία ιστοσελίδα εύκολη για τον χρήστη. Το εικαστικό, είναι αποκλειστικά βασισμένο σε Cascading Style Sheets (CSS).

Έρευνες δείχνουν ότι μέσος χρόνος παραμονής ενός επισκέπτη σε μία νέα ιστοσελίδα, είναι περίπου 15 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι το κρίσιμο χρονικό διάστημα, που θα κρίνει ο επισκέπτης αν θα παραμείνει στην ιστοσελίδα  που επισκέπτεται για παραπάνω χρόνο ή όχι.


Η επιτυχία μας στο web design ως εταιρεία, είναι στο να  κατανοήσει ο απλός επισκέπτης, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα το σκοπό της ιστοσελίδας σας, αν τον αφορά  και σε ποιο βαθμό.

Βασικός παράγοντας είναι να δημιουργήσουμε ένα εικαστικό κομμάτι, που θα ανταποκρίνεται 100% στις προσδοκίες σας αλλά και στις απαιτήσεις του επισκέπτη,

Συζητώντας μαζί σας, κατανοούμε και στοχεύουμε άμεσα σε ότι ακριβώς επιθυμείτε, και θέλετε για την ιστοσελίδας σας.

Ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για σχεδιασμό website, ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), ή για ένα πληροφοριακό ιστότοπο επικοινωνίας, είτε για τον σχεδιασμό μιας εταιρικής ιστοσελίδας.

Τεχνικά η PCinfo κατασκευάζει ιστοσελίδες οι οποίες υπακούν στις σύγχρονες τάσεις. Όπως το responsive web design (ιστοσελίδες συμβατές με smartphonestablet), flat design (σύγχρονος σχεδιασμός σε επίπεδη μορφή όπως για παράδειγμα το interface των windows 10). Λιτού και περιεκτικού περιεχομένου και τέλος mobile friendly navigation, (ιστοσελίδες που η περιήγησή τους είναι απλή και χρηστική σε κινητά τηλέφωνα και tablets).

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων - web design
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων - web design - PCinfo