Πληροφορίες
PCinfo
Γ. Παπανδρέου 47
Δάσος Χαϊδαρίου
12462 Εμπορικό Κέντρο Δάσους - 1ος Όροφος
+(30) 211.8002733
Social Media
Με την αποστολή συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
PCinfo κατασκευή ιστοσελίδων

Ιστοσελίδες ενημέρωσης – Portals

[jt_heading heading_text=”Ιστοσελίδες ενημέρωσης – Portals” need_seperate=”yes” seperator_style=”style-1″ text_align=”center” heading_weight=””]

Η καθημερινή ενημέρωση από διαδικτυακούς τόπους έχει μπει ολοένα και περισσότερο στη ζωή του κοινού. Οι διαδικτυακοί τόποι προσφέρουν στην πλειοψηφία τους άμεση ενημέρωση, ενώ ο αυξανόμενος αριθμός τους εγγυάται πλουραλισμό απόψεων. Επιπλέον, σε αυτή την κατεύθυνση βοηθάει και η παρουσία εκατοντάδων ενημερωτικών ιστολογιών (blogs).Υπάρχει επίσης ο ηλεκτρονικός τύπος και πολλές ιστοσελίδες (sites) που προσφέρουν απόψεις ανθρώπων ,πληροφορίες κ.α. Ενημέρωση μπορεί επίσης να γίνει μέσω διαφόρων μέσων κοινωνικοποίησης (facebook,twitter, google+) όπου οι άνθρωποι οχι μόνο μαθαίνουν τι γίνεται στον κόσμο αλλά και ψυχαγωγούνται.

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας ενημέρωσης  (κατασκευή ειδησεογραφικού site) συνθέτουν την ηλεκτρονική μορφή μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Τοπικής ή εθνικής εμβέλειας. Ανεβάζοντας οποιασδήποτε φύσεως ειδήσεις. Όπως για την κοινωνία, πολιτική, οικονομία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, υγεία κτλ. Δίνουμε αφενός στον επισκέπτη την δυνατότητα της άμεσης πληροφόρησης παγκοσμίως. Στον διαχειριστή την πολυτέλεια της καθημερινής χρήσης λειτουργιών του πακέτου όπως παρουσιάζονται παρακάτω.

Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη λύση για ιστοσελίδες ενημέρωσης – portal. Έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ένα  επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης ειδήσεων με πολλαπλές λειτουργίες προσθήκης απεριόριστων άρθρων και κατηγοριών. Αλλά και την δημιουργία χρηστών όπου μπορεί ο καθένας να δημοσιεύει ως απλός συντάκτης (publisher) με απλό τρόπο και λιγοστά βήματα.

Δυνατότητα προσθήκης σχολίων σε κάθε άρθρο από επισκέπτες είτε χρήστες (users) της ιστοσελίδας σας .

Ιστοσελίδες ενημέρωσης – Portals
Ιστοσελίδες ενημέρωσης – Portals - PCinfo